ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Τα νέα μας (Ιανουάριος 2017)


Σε γιορτινή ατμόσφαιρα στα γραφεία μας,την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 ο Σύλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη  πίτα του.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Ξηρομερίτου - Κωσταρά Φρόσω η οποία τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε για Καλή Χρονιά, προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία για όλους μας.
Η πίτα ήταν προσφορά της συμπατριώτισσάς μας κας. Κυπαρίσσως Στασινοπούλου, την οποία ευχαριστούμε από καρδιάς, να έχει υγεία και τύχη. Το φλουρί έτυχε η κα. Βικτωρία Σταθοπούλου - Μητρόπαππα, η οποία κερδίζει 2 προσκλήσεις για τον ετήσιο χορό μας. 
Η κα. Πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης στις επικείμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου και προσκάλεσε τα μέλη και τους φίλους μας να παρευρεθούν. 
Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Αρκαδίας Βλάσης Κων/νος, ο πολιτευτής Κωστόπουλος Νικόλαος και η κα. Πέννυ Καλύβα, συν-εκδότρια με τον πατέρα της κ. Κώστα Καλύβα, της Εφημερίδας ΄΄ Γορτυνία ΄΄, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό μας. Τις θερμότερες ευχές του επίσης απέστειλε στο Σύλλογο  ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Παπαηλίου Γιώργος, τους ευχαριστούμε από καρδιάς! 

Το ετήσιο αντάμωμά μας στην Αθήνα φέτος θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο “Το αρχοντικό του Σαράντη”, επί της οδού Φυλής 234, Αθήνα, στις 12 Φεβρουαρίου 2017, και ώρα 13.00 μ.μ. (τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ, που περιλαμβάνει γεύμα και άφθονο κρασί). Το πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα του  Γιάννη Λεμπέση και της παρέα του, μας υπόσχονται ένα μεσημεριανό ξεφάντωμα. 
Εξασφαλίστε έγκαιρα τις προσκλήσεις σας επικοινωνόντας   με την Πρόεδρο του Συλλόγου στο τηλ. 6937082979 ή τα μέλη του ΔΣ. Σας περιμένουμε  όλους σας ,με τους φίλους σας! 

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή  19 Μαρτίου 2017 στις 11.00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Πατησίων 4, Αθήνα), όπου θα γίνει ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και τα θέματα που αναλυτικότερα  θα σας γνωστοποιηθούν τον επόμενο μήνα.
Στα μέλη μας Χρήστο Βεργέτη και Χριστίνα Δημοπούλου,  ευχόμαστε να τους ζήσει το νεογέννητο, με υγεία και προκοπή στη ζωή του! 

 Τέλος, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες  και τους συγγενείς των , Δημήτρη Κεφαλα,  Ιωάννη Κουφόπουλου - Τζώρτζη, Ιωσήφ Δενδρινού, Κανελλόπουλου Ιωάννη  και ευχόμαστε ο θεός να τους αναπαύσει.
                                                          
Για το Δ.Σ. 
Η Πρόεδρος, Ευφροσύνη Ξηρομερίτη-Κωσταρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου