ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Τα νέα του Φλεβάρη 2017

       
 Σε μια ασφυκτικά γεμάτη κόσμο αίθουσα  στο΄΄ Αρχοντικό του Σαράντη '' ο σύλλογος μας πραγματοποίησε το ετήσιο αντάμωμα μελών και φίλων του στην Αθήνα. Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Γιάννη Λεμπέση και της παρέας του, μας έδωσαν την ευκαιρία να περάσουμε ένα όμορφο μεσημέρι.


Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Αρκαδίας Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας, η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη, το μέλος της Κ. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ζούνης Πέτρος, η Πρόεδρος του χωριού μας Σοφία Βεργέτη με το σύζυγό της, η εκδότρια της εφημερίδας '' ΓΟΡΤΥΝΙΑ '' Πέννυ Καλύβα, οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου Κουφοπούλος Νίκος και Κουτσιουμάρης Βασίλης και φυσικά όλοι εσείς, οι παρευρισκόμενοι, μέλη και φίλοι μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκριση σας  στο κάλεσμα μας. Ευχαριστούμε επίσης τους δωροθέτες της εκδήλωσης μας, που βοήθησαν να βελτιώσουμε τα οικονομικά του συλλόγου μας.


   Ο καλός καιρός και το τριήμερο της καθαρής Δευτέρας έδωσαν την ευκαιρία σε συμπατριώτες και φίλους μας να επισκεφθούν το χωριό μας, όπου είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες...... αποκριάτικες στιγμές. 


     Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας, την επόμενη εκδήλωση ( Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση) την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:30 στα γραφεία του συλλόγου, όπου θα συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα :
α. Πεπραγμένα και οικονομικός απολογισμός έτους 2016.
β. Εξέταση τροποποίησης - αναθεώρησης του καταστατικού του συλλόγου.
γ. Τροποποίηση θέματος παλαιότερης απόφασης Γ.Σ, ώστε να γίνει σύμφωνη με το καταστατικό του συλλόγου.

    Τελειώνοντας εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες και τους συγγενείς του Κανελλόπουλου Γιάννη και Μάρκου Κώστα, που πρόσφατα έφυγαν από κοντά μας.


Για το Δ.Σ. 
Η Πρόεδρος, Ευφροσύνη Ξηρομερίτη-Κωσταρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου