ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Τα νέα μας τον Απρίλη !


  
Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (επαναληπτική) του συλλόγου, στα γραφεία μας στην Αθήνα.
Η προσέλευση των μελών ήταν αθρόα με αποτέλεσμα να καλυφθεί πλήρως η απαίτηση της απαρτίας που προβλέπεται στο καταστατικό.
Τους παρευρισκόμενους Καλωσόρισε η Πρόεδρος του συλλόγου κα Ξηρομερίτη - Κωσταρά Φροσω και ακολούθησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των μελών και απανταχού συμπατριωτών που έφυγαν από κοντά μας στη χρονιά που πέρασε.
Ακολούθησε εκλογή προεδρείου συνέλευσης, όπου πρόεδρος εκλέχτηκε  ο Στασινόπουλος Π. Χρήστος και Γραμματέας η Μουγγολια Δ. Βιργινία.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε και πάλι η Πρόεδρος του συλλόγου η οποία αφού αναφέρθηκε στα Πεπραγμένα, παρουσίασε αναλυτικά τα θέματα της συνέλευσης, με τις προτάσεις τους να βρίσκουν θετική ανταπόκριση από τα μέλη, τα οποία τις ενέκριναν ομόφωνα. Για το θέμα τροποποίησης του καταστατικού εξελέγη 3 μελή επιτροπή η οποία θα προετοιμάσει και θα παρουσιάσει στη ΓΣ, σε σχέδιο το νέο καταστατικό για έγκριση.
Την έκθεση της ελεγκτικής  επιτροπής για τα οικονομικά και γενικότερα για τη λειτουργία του Συλλόγου, παρουσίασε το μέλος της επιτροπής και πρώην πρόεδρος του συλλόγου Κουφοπούλος Νίκος.


Σε ότι αφορά τις αρχαιρεσίες στο Σύλλογο, μετά από σχετική πρόταση του ΔΣ η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα οι αρχαιρεσίες να γίνουν στην επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση.

Στο τέλος της συνέλευσης υπήρξε χρόνος ελεύθερης συζήτησης όπου η Πρόεδρος απάντησε στα ερωτήματα μελών και είχε την ευκαιρία να ενημερώσει πληρέστερα τα μέλη για την κατάσταση και λειτουργία του συλλόγου και ζήτησε την ανταπόκριση των μελών στα καλέσματα του συλλόγου. Υποσχέθηκε δε κάθε δυνατή προσπάθεια εκ μέρους του ΔΣ για εμπλουτισμό και επιτυχείς εκδηλώσεις στη συνέχεια.





Με την παρουσία πολλών συμπατριωτών και φίλων, το χωριό μας γιόρτασε φέτος το Πάσχα. Ο πολύ καλός καιρός τις ημέρες αυτές έδωσε την ευκαιρία στο κόσμο να  ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα και να περάσει όμορφες πασχαλινές στιγμές.


Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον ανώνυμο συμπατριώτη / φίλο μας, με έξοδα του οποίου η καμπάνα του πολιούχου μας Αγίου Δημητρίου συνοδεύεται πλέον με νέες φωνές και λειτουργεί ηλεκτρικά! Ο Άγιος Δημήτριος πάντα στην πλώρη του!

Για το ΔΣ, η Πρόεδρος
Ευφροσύνη Ξηρομερίτη - Κωσταρά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου